Снимка: trafficnews.bgИвелин Андонов, подсъдим за убийството на пастира Георги Михайлов в

...
Снимка: trafficnews.bgИвелин Андонов, подсъдим за убийството на пастира Георги Михайлов в
Коментари Харесай

Осъдиха на 15 години затвор Ивелин, пребил до смърт пастира си заради две овце край Асеновград

Снимка: trafficnews.bg

Ивелин Андонов, обвиняем за убийството на пастира Георги Михайлов в село Козаново, Асеновградско, получи своята присъда. Той бе приет за отговорен от магистратите в Окръжен съд, повече от две години и половина след зверското закононарушение.

``
реклама

36-годишният фермер Ивелин отглеждал стадо овце и наел Георги да му ги пасе. В края на март 2017 година Георги се прибрал и шефът му открил, че 50 овце от стадото липсват. Вдигнал скандал и натирил овчаря да търси животните. В последна сметка двамата разкрили останалата част от стадото, само че две от овцете не съумели.

За зла орис на Георги и двете овце били бременни. Ивелин беснял и се нахвърлил върху служащия си. Побоят бил нечовечен, Георги изпаднал в безсъзнание. 

Тъй като Ивелин не за първи път посягал на овчаря, останалите служащи във фермата не сметнали за належащо да потърсят лекарска помощ. Оставили го в стаята му, като се надявали да се съвземе. На идващият ден обаче зетят на притежателя видял, че положението на Георги се утежнява и го откарал в болничното заведение. Там обаче пастирът умрял.

По тялото и главата на Георги правосъдните медици преброили над 40 удара. Овчарят е живял близо 48 часа след касапницата, пише trafficnews.bg.

След шестчасово съвещание магистратите излязоха с решение по проблема. Те признаха Ивелин Андонов за отговорен по по този начин повдигнатите му обвинявания, а точно съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост. 

Ивелин получи 15 години затвор при първичен непоколебим режим. Съдът постанови още по 100 хиляди лв. обезщетение за наследниците на убития Георги.

Веднага след съвещанието правосъдната защита щракна белезниците на Андонов, защото съда промени мярката му за неотклонение от парична гаранция в задържане под стража.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР